gym

Has tornat de les vacances, et trobes més mandrós/a que mai, novament has començat la rutina, tot es fa molt pesat, encara enyores la platja…
Doncs bé, nosaltres et donem la solució per tornar a la rutina amb més força que mai, des d’elComplex et deixem uns trucs perquè puguis afrontar el dia a dia de la millor manera, que és tornant a agafar l’hàbit de fer esport!

A poc a poc.
Després de setmanes d’inactivitat física el teu rendiment ja no és el mateix, així que no pots tornar al gym amb la mateixa intensitat. Has d’anar a poc a poc i amb calma per acostumar el teu cos novament a l’exercici.

Motivació
Setembre és una bona època per començar a fer l’esport que sempre has volgut experimentar. És un bon truc per tornar amb ganes i actitud a tornar a fer esport, a més a més de passar-t’ho d’allò més bé.

Objectius.
Abans de començar, és necessari fixar objectius, rutines a seguir i sobretot tenir molt clar què esperem obtenir de cadascuna. D’aquesta forma, serà molt més fàcil acudir a entrenar amb un esquema predefinit, i a més, aconseguiràs ser molt més constant.

Estàs preparat/da per tornar al gimnàs?